SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE SANITARNIH PROSTORA

Filteri
Koncentrovano sredstvo za temeljno čišćenje i dezinfekciju umivaonika, kada, WC školjki, pisoara, keramičkih prostora.
Sredstvo za svakodnevno i periodično čišćenje sanitarija
Svakodnevno čišćenje i dezinfekcija celokupne opreme u sanitarnom prostoru. Obrađene površine su besprekorno čiste, pouzdano dezinfikovane, potpuno suve i to bez brisanja.

Namenjen je za temeljno čišćenje WC šolja i pisoara. Efikasno uklanja kamenac i rđu, osvežava prostor. Ne sme se koristiti za emajl, kade, pločice i slično jer može oštetiti površinski sloj i fuge.

Koncentrovano sredstvo za redovno održavanje sanitarnih prostora, umivaonika, kada, keramičkih površina.

Tork čistač za wc dasku obezbeđuje dodatnu sigurnost posetiocima. WC daska sa većim nivoom higijene zahvaljujući jednoj dozi čistača za wc dasku na parčetu toalet papira. Pogodan za upotrebu sa Tork Mini dozatorima za tečni sapun koji su jednostavni za upotrebu i obezbeđuju dobar nivo higijene svim korisnicima. *Čišćenje za postizanje dodatnog nivoa higijene wc daske *Udobnost: jednostavno premazivanje bez ostavljanja ostataka i pomoć u neutralizaciji neprijatnih mirisa *Brza i jednostavna dopuna uz potvrdu Udruženja obolelih od reumatskih i koštanozglobnih bolesti (RMD) Švedske o jednostavnoj upotrebi *Zapečaćena boca uz jednokratnu pumpu obezbeđuje dobru higijenu i smanjuje rizik od unakrsne kontaminacije *Boca se savija prilikom trošenja sadržaja, na taj način smanjujući količinu otpada

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se