PERAČI PROZORA

Filteri
Komplet za pranje prozora IPC dužine 45 cm sastoji se od kvalitetne fiksne plastične drške i navlake za pranje prozora od poliesera. Poliester navlaka pomaže pri uklanjanju uporne prljavštine sa staklenih površina i pogodna je za pranje u veš mašini.
Zamenska navlaka za perač prozora IPC dužine 45 cm napravljena je od poliestera. Namenjena je za pranje staklenih površina.
Komplet za pranje prozora IPC dužine 35 cm sastoji se od kvalitetne fiksne plastične drške i navlake za pranje prozora od poliesera. Poliester navlaka pomaže pri uklanjanju uporne prljavštine sa staklenih površina i pogodna je za pranje u veš mašini.
Inox brisač staklenih površina IPC dužine 45 cm namenjen je za uklanjanje tragova vode i tečnosti sa saklenih površina ne ostavljajući za sobom tragove. Kvalitetna guma koja može da se menja, garantuje dug vek upotrebe.
Inox brisač staklenih površina IPC dužine 30 cm namenjen je za uklanjanje tragova vode i tečnosti sa saklenih površina ne ostavljajući za sobom tragove. Kvalitetna guma koja može da se menja, garantuje dug vek upotrebe.
Plastična cediljka za perač staklenih površina IPC napravljena je od kvalitetne plastike. Namenjena je kao pomoćni alat za ceđenje perača prozora tako što se okači na unutrašnju stranu kofe.
Strugač za prozore i podove sa aluminijumskom drškom IPC sa svojim oštrim sečivom širine 10 cm odlično skida najtvrdokornije mrlje nastale posle građevinskih radova (cement, lepak, silikon). Ergonomski dizajnirana ručica stvara lepši osećaj pri čišćenju.
Zamenska guma za brisač prozora IPC napravljena je od kvalitetne savitljive gume. Lako se montira na brisač staklenih površina
Zamenska guma za brisač prozora IPC napravljena je od kvalitetne savitljive gume. Lako se montira na brisač staklenih površina
Zamenska guma za brisač prozora IPC napravljena je od kvalitetne savitljive gume. Lako se montira na brisač staklenih površina i može se skraćivati po potrebi korisnika.
Višestrana, savitljiva ručica brisača (180o levo-desno/30o gore-dole). Staklene površine čisti brzo i bez tragova. Kvalitetna guma garantuje dug vek upotrebe.
Brisač prozora 45cm, sa držačem sa fleksibilnošću od 180o levo-desno. Fleksibilnost držača omogućava dalje dosezanje i lakši pristup nepristupačnim mestima. Mikrofiber navlaka pomaže u uklanjanju uporne prljavštine

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se