KOFE

Filteri
Presa za ceđenje mopa IPC napravljena je od čvrste reciklirane plastike i aluminijuma. Predviđena je za ceđenje ravnih i trakastih mopova. Poseduje i plastični nastavak koji služi da se fiksira drška od mopa kada se nalazi u kanti.
Kofa IPC od 13 litara napravljena je od kvalitetne plastike sa metalnom ručicom. Namenjena je za pranje i ispiranje brisača i perača za pranje staklenih površina.
Kofa sa drškom IPC zapremine 22l napravljena je od najkvalitetnije plastike sa ciljem da što duže traje. Svojom dužinom namenjena je za ispiranje perača i brisača prozora.
Plastična kofa sa cediljkom IPC napravljena je od kvalitetne i čvrste plastike. Namenjena je za ceđenje trakastih mopova. Čvrstina plastike doprinosi dugotrajnijem korišćenju.
Plastična nosiljka za bočice IPC napravljena je od kvalitetne plastike u cilju sigurnog nošenja većeg broja bočica (max 6) sa sredstvima za čišćenje u isto vreme.
UltraSpeen Set je jednostavan za korišćenje. Set sadrži kantu sa cediljkom, mop i teleskopsku ručicu za mop. Cediljka omogućava jednostavno ceđenje uz pomoć centrifuge.
Ultra Speep mini set je specijalno kreiran za potrebe čišćenja manjih površina (10-30m2). Kompaktna kofa od 10L i ravna papučica su idealne za kancelarije, manje prodavnice, kafiće, restorane, recepcije itd.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se