KRPE,SUNĐERI i ŽICE

Filteri
Visoka moć upijanja za sakupljanje tek prosute tečnosti. Mokra sunđerasta krpa. Čisto prirodan proizvod izrađen od pamuka i celuloze. Biorazgradiva
Antibakterijska netkana mikro krpa sa dodatim česticama srebra u tkanini. Uspešno uklanja bakterije i klice sa površina prilikom čišćenja. Nema razvoja bakterija u krpi. Antibakterijska je zbog srebra u tkanini.
Mikrofiber krpa "micro glass" IPC napravljena je od dve vrste materijala (80% poliester i 20% poliamid). Idealna je za poliranje čaša i pranje prozora i ogledala jer ne ostavlja tragove. Pere se u veš mašini na temperaturi od 60°. Dimenzija krpe je 40 cm x 40 cm.
Mikrofiber krpa "microkombi" IPC napravljena je od tri vrste materijala (66% poliester, 14% poliamid i 20% poliuretan) u dve boje. Visokom moći upijanja krpa je idealna za upijanje viška vode sa svih površina (metal, staklo...). Pere se u veš mašini na temperaturi od 90°. Dimenzija krpe je 35 cm x 37 cm.
Antibakteriska mikrofiber krpa "multiutility" IPC napravljena je od tri vrste materijala (56% poliester, 14% poliamid i 30% poliuretan) i u četiri boje. Pogodna je za skidanje nečistoća sa glatkih površina kao što su stako i metalne ostavljajući tragove. Pere se u veš mašini na temperaturi od 90°. Dimenzija krpe je 35 cm x 38 cm.
Antibakteriska mikrofiber krpa "multiutility" IPC napravljena je od tri vrste materijala (56% poliester, 14% poliamid i 30% poliuretan) i u četiri boje. Pogodna je za skidanje nečistoća sa glatkih površina kao što su stako i metalne ostavljajući tragove. Pere se u veš mašini na temperaturi od 90°. Dimenzija krpe je 35 cm x 38 cm.
Sunđer visokog kvaliteta sa delom koji upija penu, oblikovan za lako držanje i crnim abrazivom za čišćenje. Veoma jak abraziv za tvrdokornu nečistoću.
Mikrofiber tkana krpa zelene boje velikog kapaciteta, snage i moći sakupljanja prašine. Uklanja uporne mrlje od otisaka prstiju i masnoću bez hemikalija.
Mikrofiber tkana krpa žute boje velikog kapaciteta, snage i moći sakupljanja prašine. Uklanja uporne mrlje od otisaka prstiju i masnoću bez hemikalija.
Mikrofiber tkana krpa crvene boje velikog kapaciteta, snage i moći sakupljanja prašine. Uklanja uporne mrlje od otisaka prstiju i masnoću bez hemikalija.
Mikrofiber tkana krpa plave boje velikog kapaciteta, snage i moći sakupljanja prašine. Uklanja uporne mrlje od otisaka prstiju i masnoću bez hemikalija.
Netkana PVA krpa zelena za sve tipove brisanja. Pogodna za sve površine. Koristi se vlažna. Nakon upotrebe ove krpe nije potrebno poliranje. Moguće čišćenje i bez hemikalija.
Netkana PVA krpa žuta za sve tipove brisanja. Pogodna za sve površine. Koristi se vlažna. Nakon upotrebe ove krpe nije potrebno poliranje. Moguće čišćenje i bez hemikalija.
Netkana PVA krpa crvena za sve tipove brisanja. Pogodna za sve površine. Koristi se vlažna. Nakon upotrebe ove krpe nije potrebno poliranje. Moguće čišćenje i bez hemikalija.
Netkana PVA krpa plava za sve tipove brisanja. Pogodna za sve površine. Koristi se vlažna. Nakon upotrebe ove krpe nije potrebno poliranje. Moguće čišćenje i bez hemikalija.
Kombinacija sunđera i inox žice za odlične performanse čišćenja. Smanjuje mogućnost otpadanja delova žice.
Netkana krpa za poliranje posuđa. Ne ostavlja tragove, ne mrvi se, odlicno polira. Posebno preporučujemo za čišćenje, sušenje, i poliranje čaša, tanjira i ostalog posuđa, 180 g/m2.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se