ALU I DRVENE ŠIPKE

Filteri
Aluminijumska drška za mop IPC napravljena je od aluminijuma sa dodatkom gumene ergonomski oblikovane ručice. Kompaktibilna je za veliki broj držača mopova, četki, abraziva itd.
Teleskopska drška IPC dužine 3x2 metra napravljena je od aluminijuma radi lakšeg manipulisanja. Lako određivanje dužine drške i montiranje dodataka (perač, brisač, pajalica, držač za mop itd). Gumena ergonomska ručka na kraju teleskopske drške omogućava veću stabilnost pri rukovanju.
Teleskopska drška IPC dužine 3x1,5 metarara napravljena je od aluminijuma radi lakšeg manipulisanja. Lako određivanje dužine drške i montiranje dodataka (perač, brisač, pajalica, držač za mop itd). Gumena ergonomska ručka na kraju teleskopske drške omogućava veću stabilnost pri rukovanju.
Teleskopska drška IPC dužine 3x1 metar napravljena je od aluminijuma radi lakšeg manipulisanja. Lako određivanje dužine drške i montiranje dodataka (perač, brisač, pajalica, držač za mop itd). Gumena ergonomska ručka na kraju teleskopske drške omogućava veću stabilnost pri rukovanju.
Teleskopska drška IPC dužine 2X1,25 m napravljena je od aluminijuma radi lakšeg manipulisanja. Lako određivanje dužine drške i montiranje dodataka (perač, brisač, pajalica, držač za mop itd). Gumena ergonomska ručka na kraju teleskopske drške omogućava veću stabilnost pri rukovanju.
Drvena drška sa navojem IPC napravljena je od kvalitetnog drveta. Sa navojem na vhu kompaktibilna je za četke različitih dimenzija.
Drvena drška sa RUPOM IPC napravljena je od kvalitetnog drveta. Uz metalni osigurač (šraf) kompaktibilna je za četke različitih dimenzija.
Osigurač (šraf) za drvenu dršku IPC napravljen je od metala i služi da se drvena drška poveže sa drvenom četkom različitih dimenzija.
Aluminijumska ručica bez navoja, omogućava jednostavno čišćenje. Vrh drške je oblikovan za prijatno držanje.
Aluminijumske ručice sa zgodnim i čvrstim dodatkom za lako određivanje dužine ručice čak i sa mokrim rukama. Konus sa gumenim O-prstenovima na kraju alu-ručice omogućavaju veću stabilnost perača ili brisača.
Ručica za metlu napravljena od aluminijuma, sa sponom za zašrafljivanje

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se