Proizvodi

Filteri
UltraSpeed papučica za mop, izuzetno jaka koja se može koristiti za mopove na traku ili sa džepovima. Moderan savitljiv zglob sa integrisanom šarkom.
Visoka moć upijanja za sakupljanje tek prosute tečnosti. Mokra sunđerasta krpa. Čisto prirodan proizvod izrađen od pamuka i celuloze. Biorazgradiva
Antibakterijska netkana mikro krpa sa dodatim česticama srebra u tkanini. Uspešno uklanja bakterije i klice sa površina prilikom čišćenja. Nema razvoja bakterija u krpi. Antibakterijska je zbog srebra u tkanini.
Spray Pro set sadrži ručicu sa rezervoarom, ram za mop i navlaku za Combi Speed mop. Ručica sa rezervoarom ima raspršivač koji omogućava jednostavno čišćenje. Pogodno i za površine koje ne smeju mnogo da se kvase.
Eko Metla sa mekim nitima, kompletno napravljena od recikliranog materijala. Koristi se za unutrašnje čišćenje. Skuplja prašinu i najsitnije čestice.
Ultra Speed mini microlite mop napravljen 90% od poliester mikrofiber vlakana koja omogućavaju izvanredan učinak čišćenja. 10% poliamidnih abrazivnih vlakana omogućavaju čišćenje tvrdokorne prljavštine.
Aluminijumska ručica bez navoja, omogućava jednostavno čišćenje. Vrh drške je oblikovan za prijatno držanje.
Sistem za efikasno uklanjanje prljavštine direktno u kontejner pomoću odgovarajuće četke i brisača. Idealno rešenje na tržištu za opšte zgrade i HoReCa sektor.
Višestrana, savitljiva ručica brisača (180o levo-desno/30o gore-dole). Staklene površine čisti brzo i bez tragova. Kvalitetna guma garantuje dug vek upotrebe.
Aluminijumske ručice sa zgodnim i čvrstim dodatkom za lako određivanje dužine ručice čak i sa mokrim rukama. Konus sa gumenim O-prstenovima na kraju alu-ručice omogućavaju veću stabilnost perača ili brisača.
Sunđer visokog kvaliteta sa delom koji upija penu, oblikovan za lako držanje i crnim abrazivom za čišćenje. Veoma jak abraziv za tvrdokornu nečistoću.
UltraSpeen Set je jednostavan za korišćenje. Set sadrži kantu sa cediljkom, mop i teleskopsku ručicu za mop. Cediljka omogućava jednostavno ceđenje uz pomoć centrifuge.
Mikrofiber tkana krpa zelene boje velikog kapaciteta, snage i moći sakupljanja prašine. Uklanja uporne mrlje od otisaka prstiju i masnoću bez hemikalija.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se