Proizvodi

Filteri
Pajalica za paučinu IPC napravljena je od gusto raspoređenih niti kako bi lakše sakupila paučinu. Blego zakrivljen trouglasti oblik omogućava lakše skidanje paučine iz ćoškova i teško dostupnih mesta. Kompaktibilna je sa svim teleskopskim drškama IPC.
Profesionalna pajalica za prašinu IPC napravljena je od savitljivog materijala preko koga se nalazi mikrofiber navlaka. Savitljivost materijala omogućava čišćenje prašine i paučine i sa najnepristupačnijih mesta.
Teleskopska drška IPC dužine 2X1,25 m napravljena je od aluminijuma radi lakšeg manipulisanja. Lako određivanje dužine drške i montiranje dodataka (perač, brisač, pajalica, držač za mop itd). Gumena ergonomska ručka na kraju teleskopske drške omogućava veću stabilnost pri rukovanju.
Zatvoreni đubrovnik za drškom i metlicom IPC napravljen je od kvalitetne plastike. Efikasno uklanja prljavštinu direktno u kontejner pomoću odgovarajuće četke. Idealno rešenje na tržištu za čišćenje u HoReCa i Retail sektoru.
Koncentrovano sredstvo za svakodnevno čišćenje svih vrsta perivih podova. Odstranjuje nečistoće i masna zaprljanja na svim perivim površinama. Izuzetno prijatnog citrusnog mirisa, brzo se suši.
Koncentrovano sredstvo za mašinsko pranje čaša, ostavlja čaše kristalno čistim i bez mrlja.
Proizvod je namenjen za čišćenje nameštaja, drvene i plastične stolarije, rukohvata, poliranih površina, prekidača, računarske opreme itd. Brzo se suši, a na površinama ostaje kristalni sjaj.
Sredstvo za redovno održavanje i pranje staklenih površina, ogledala isl. Staklene površine ostaju sjajne, sredstvo se brzo suši i nije potrebno dodatno glancanje. Ima antistatik dejstvo.
Koncentrovano kiselo sredstvo za mašinsko ispiranje čaša. Nakon ispiranja čaše su čiste i nije potrebno poliranje.
Netkana krpa za poliranje posuđa. Ne ostavlja tragove, ne mrvi se, odlicno polira. Posebno preporučujemo za čišćenje, sušenje, i poliranje čaša, tanjira i ostalog posuđa, 180 g/m2.
Žica za ribanje 40g napravljena od nerđajućeg čelika. Vrlo otporna i dugotrajna, za intenzivno ribanje i odstranjivanje tvrdokornih nečistoća
Fina sunđerasta krpa sa prijatnim dodirom i fleksibilnošću. Idealna za upotrebu u hotelima, restoranima, itd. 10m sunđeraste krpe u rolni bez perforacije

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se