INDUSTRIJA

Filteri

Namenjeno je za redovno čišćenje procesne opreme i svih tvrdih površina u prehrambenoj industriji (proizvodnja i prerada mleka, mesa, industrija pića, pekarska i konditorska i dr.). Pogodan je za sva druga alkalna čišćenja. Vrlo učinkovito penušavo inhibirano sredstvo koje brzo i uspešno uklanja organske nečistoće uz učinkovitu higijenizaciju površina (na osnovi aktivnog hlora).

Namenjeno je za zahtevnija čišćenja (jača zaprljanja: masnoće, belančevine, ugljenihidrati; pranje s vodom visoke tvrdoće i dr.) procesne opreme u prehrambenoj industriji (proizvodnja i prerada mleka; čišćenje staklene ambalaže u punionicama piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, te industriji proizvodnje ulja; pranje dimnih komora u industriji mesa i dr.)

Proizvod je namenjen za čišćenje nameštaja, drvene i plastične stolarije, rukohvata, poliranih površina, prekidača, računarske opreme itd. Brzo se suši, a na površinama ostaje kristalni sjaj.

Sredstvo garantuje besprekorne efekte u procesu uklanjanja vodenog kamenca. Sredstvo se ne sme upotrebiti za uklanjanje kamenca s površina obojenih metala i njihovih legura (mesing, cink, bakar...).

Proizvod je namenjen za redovno čišćenje i odmašćivanje dimnih komora u industriji mesa, dimnih generatora i ostalih problematičnih zaprljanja u prehrambenoj industriji kao i u drugim granama industrije.

Proizvod je namenjen za redovno čišćenje površina na kojima su razne neorganske nečistoće (npr. vodeni kamenac, mlečni kamenac) sa inkorporiranim organskim nečistoćama (mleko, masnoće, smole i dr.). Mesto primene: sve grane prehrambene industrije; velike kuhinje u ugostiteljstvu, zdravstvu i društvenoj prehrani; bazenski prostori; mlečne farme i dr.

Proizvod garantuje besprekorne efekte u procesu uklanjanja vodenog kamenca. Ugrađeni inhibitori korozije osiguravaju visoku zaštitu površina koje se čiste i efikasni su za sprečavanje korozije na gvožđu i čeliku.

Proizvod garantuje besprekorne efekte u procesu uklanjanja vodenog kamenca. Ugrađeni inhibitori korozije osiguravaju visoku zaštitu površina koje se čiste i efikasni su za sprečavanje korozije na gvožđu i čeliku.

Sredstvo je namenjeno metalnoj industriji za podmazivanje odnosno izvlačenje. Vrlo uspešno se primjenjuje pri obradi čelika, bakra, mesinga (proizvodnja municije) i drugih metala.

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se