Lucart professional

Lucart professional nudi novi pristup u poboljšanju poslovanja bez ugrožavanja životne sredine. Kombinacijom napredne tehnologije i stvarne održivosti, stvaraju proizvode efektivno i bez ugrožavanja životne stredine. Lucart professional, nudi široki spektar proizvoda i sistema za održavanje higijene. Različita rešenja koja će zadovoljiti sve potrebe u vašem biznisu, sa samo jednim ciljem, da se osiguraju pouzdanost, performanse i održivost. Lucart professional, svoje proizvode stvara kako iz reciklirajućih resursa, tako i od 100 % celuloze, što se tiče papirne galanterije. Najnovijom tehnologijom došli su do ECONATURAL proizvoda koji su od 100% recikliranog materijala zvanog Fiberpack® i Al.Pe® i od te sirovine proizvode econatural dispenzere i ubruse. 

Reč je o visokokvalitetnim proizvodima, koji su dermatološki testirani, a uz to imaju dodatnu vrednost usmerenu na očuvanje životne srediine.

Između ostalog tu su još i ECO linija od 100% recikliranih i regenerisanih materijala, STRONG od 100% celuloze, AQUASTREAM liniju brzo razgradivih papira u vodi, AIRTECH - visoka moć apsorpcije, EASY - osnovna linija napravljena od 100% recikliranih vlakana koja predstavlja savršeni odnos kvaliteta i cene.

detaljna lista prozvoda

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se