Šta je potrebno da se opremi Vaš lokal

HoReCa

“Šta prvo pomislite kada je Srbija u pitanju?”

Sigurno prvo pomislite na sport, ali veoma je vazno i napomenuti da naša zemlja raspolaže sa preko par desetina hiljada restorana, barova, kafića čime se ubraja u jednu od vodećih država u Evropi kada je ugostiteljstvo u pitanju. Neka se Vaš objekat pored odlične usluge i hrane izdvoji na tržištu i po prijatnosti i čistoći, zahvaljujući proizvodima vodećih brendova na svetu u ovoj oblasti, koje naša firma predstavlja. 

Omogućite svojim gostima najviši standard higijene u toaletima uz kompletan program iz našeg asortimana smeštenog u dispenzerima koji omogućavaju njegovu laku upotrebu i upotpunjavaju Vaš enterijer. Kako bi vaš kompletan objekat bio čist i uredan tu smo da pružimo širok spektar papirne galanterije, sredstava za čišćenje u toaletima, mašinsko i ručno pranje posuđa, uređaja i opreme u kuhinjama kao i sredstva za opšte čišćenje objekta. Svoju uslugu možete upotpuniti i salvetama iz našeg asortimana različitih boja i veličina, slamčicama i ostalim sitnicama koje će opelemniti svaki bar. 

Svi navedeni proizvodi su vrlo ekonomični, ekološki prihvatljivi i sastavljeni od materijala za kontakt sa hranom sto dokazuju i sertifikati (Ecolabel i Food Contact Material), a samim tim omogućavaju  racionalnu potrošnju bez rasipanja i time smanjuju vaše troškove. Takođe proizvodi podležu ISO i HACCP standardima koje Hygiene Pro Team čine jednim od najvećih lidera u svom poslovanju.

Liste proizvoda po kategorijama

* Restoranski deo

lista proizvoda

* Kuhinja

lista proizvoda

* Toaleti

lista proizvoda

Prijavite se na newsletter

I budite prvi obavešteni o našim novim proizvodima i akcijama

Prijavi se